Από κόσκινο και πάλι οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Πότε θα ανακοινωθούν τα ονόματα

Καθυστέρηση παρατηρείται στην ανακοίνωση των ονομάτων των νέων διοικητών για τα δημόσια νοσοκομεία καθώς όλα δείχνουν ότι τα βιογραφικά αλλά και οι πολιτική τους …καταγωγή ελέγχονται εξονυχιστικά. Πότε θα βγει η περιβόητη λίστα.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Σβήνουν και ξαναγράφουν ονόματα οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας στις λίστες με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων. Παρότι σύμφωνα με πληροφορίες όλα είναι έτοιμα, την τελευταία στιγμή εμφανίζονται νέα ονόματα στη λίστα των υποψηφίων για διορισμό. 
Η υπόθεση «διορισμός» δεν απεδείχθη εύκολη υπόθεση καθώς όπως αναφέρουν πηγές, η τρικομματική κυβέρνηση έχει λόγο για το ποιος θα τοποθετηθεί και που. 

Η επιτροπή που έκανε την αξιολόγηση έχει ήδη κάνει τις τελικές της επιλογές αλλά τα …αιτήματα για προσθήκες είναι συνεχή. 
Όπως αναφέρουν πηγές, σε λίγες ημέρες η λίστα θα παραδοθεί στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο προκειμένου να ελέγξει και εκείνος τις επιλογές. Για να ανακοινωθούν όμως τα ονόματα θα υπάρξει και νέο τεστ υποψηφίων από το Μέγαρο Μαξίμου. 

Μια διαδικασία που όπως φαίνεται θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου. 
Πάντως αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι αμέτρητοι, κάτι που αποδίδεται στην οικονομική κρίση που κάνει ακόμη και μια θέση στο ΕΣΥ και με κουρεμένα εισοδήματα ελκυστική για υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς υγείας.  ΙΑΤROPEDIA

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου