ΑΠΟΨΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ GATEKEEPER


Η προσπάθεια για Μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια φροντίδα των Τροϊκανών, μου φέρνουν στο νου την Dirigisme της εποχής αμέσως μετά τον 2ο Πόλεμο, τα 5ετή της Γαλλίας, τα Σοβιετικά πλάνα της εποχής και διάφορες μορφές κρατισμού που άνθησαν παρ υμίν για να τρων ψωμί οι «δικοί μας». Οι σύμβουλοι της ΤΑΣΚ ΦΟΡΣ είναι γερόντια σαν κα μένα, αλλά τα μυαλά τους έχουν μείνει εκεί, πίσω… Ακου Gatekeeper!!! Αυτά υπήρχαν στην εποχή του Ρομπέν των Δασών για να μην τους κλέβουν τα ελάφια οι … φτωχοί.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

3 Σχόλια

 1. O κ. Λιαρόπουλος, φιλικά προσκείμενος στο μοντέλο του πρώην ΙΚΑ έχει γράψει ότι πρέπει ο ΕΟΠΥΥ να κρατήσει μόνο 3 συμβελημένους ιδιώτες καρδιολόγους στην Κέρκυρα. Συμφωνείτε;

  • Ποτέ δεν είπα ότι είμαι «φιλικά προσκέιμενος στο μοντέλο του πρώην ΙΚΑ» Ισα-ίσα, την κατάργηση των Πολυιατρείων ζήτησα. Πού τα βρίσκετε αυτά;;

   • Αντιγράφω τις προτάσεις σας από αναρτήσεις σας στο facebook και πείτε μου σε τι διαφέρει από το πρώην μοντέλο του ΙΚΑ:
    – Επιλογή από τον ασθενή της ειδικότητας του ιατρού που νομίζει ο ασθενής ότι χρειάζεται
    – Επίσκεψη στο γιατρό με επιλογή του γιατρού από λίστα γιατρών
    – Περιορισμό του αριθμού των γιατρών της λίστας από τον ΕΟΠΥΥ και επιλογή του καθενός γιατρού ξεχωριστά με κριτήρια που δεν κατονομάσατε.
    – Πληρωμή των γιατρών και της ΠΦΥ από την φορολογία χωρίς συμμετοχή του ασθενούς
    – Καμιά θέση για το πως αντιμετωπίζεις τον ηθικό κίνδυνο.

Υποβολή σχολίου