Αποκάλυψη ΤΩΡΑ ! Ιδού πως έκανε «νύχτα» σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Πατούλης!

 

Businessman in big problem(special photo f/x)

Και η κοροϊδία έχει τα όριά της, ακόμη και το ψέμα έχει ένα τέλος, αλλά ο κ. Πατούλης πρώην Πρόεδρος του ΙΣΑ ΔΕΝ έχει κανένα όριο. Όταν το iatroi.eu αποκάλυψε ότι ο κ. Πατούλης είχε συνάψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, τότε αυτός ο κύριος μας αποκάλεσε υπονομευτές , δήλωνε δε με θράσος ότι ΔΕΝ έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, έφτασε δε στο έσχατο σημείο να κάνει και εξώδικο στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντό ότι από λάθος τον εμφανίζει ως συμβεβλημένο ? (Δείτε εδώ)

21kede-thumb-largeΕίναι ο ίδιος άνθρωπος που κορόιδευε τους γιατρούς και τους καλούσε να μην κάνουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ παίζοντας παιχνίδι στις πλάτες των αφελών που τον άκουσαν, είναι ο ίδιος άνθρωπος που απειλούσε με πειθαρχικά όσους κάναν σύμβαση !Τώρα θα στείλει τον εαυτό του στο πειθαρχικό όπως απειλούσε να κάνει με τους συναδέλφους του που έκαναν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ επειδή δεν άκουσαν το 2012 τις εντολές του ?

Έφτασε στο σημείο ο κύριος αυτός να ψηφίσει υπέρ της παραπομπής των συναδέλφων στην ΓΣ ΠIΣ 9/2/13 και δύο εβδομάδες μετά έκανε αίτηση για να μπει στον ΕΟΠΥΥ ως συμβεβλημενος! AITHΣH ΠATOYΛH 26/2/13

Ο ΠΙΣ και ο κ. ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ή ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΕΚΟΣ?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΏΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ?

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ κ. Πατούλη?

Σήμερα το iatroi.eu σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ. Πατούλης ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ !!!

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ !

Pat1

 

Pat2

 

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου