ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ : Προσοχή κυκλοφορεί ένωση σφραγίδα συμβεβλημένων ιατρών ΕΟΠΥΥ

ΘΕΜΑ: Προσοχή κυκλοφορεί ένωση σφραγίδα συμβεβλημένων ιατρών ΕΟΠΥΥ
 
Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ δέχθηκε αγανακτισμένες διαμαρτυρίες ιατρών σχετικά με την ίδρυση ψευδεπίγραφης Ένωσης -ΣΦΡΑΓΙΔΑ συμβεβλημένων εργαστηριακών και κλινικών ιατρών υπό την καθοδήγηση και προεδρεία του κ. πατούλη Προέδρου του ΙΣΑ !
 
ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ: Οι μόνοι αρμόδιοι για την διαπραγμάτευση των νέων συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ είναι τα επαγγελματικά σωματείαΗ πολιτικές σκοπιμότητες έχουν όρια αλλά ο Δήμαρχος – Πρόεδρος κ. πατούλης δεν έχει απολύτως κανένα καθώς απέκτησε απ’ ότι φαίνεται άλλο ένα αξίωμα, αυτό του προέδρου ένωσης σφραγίδας που φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει τους συμβεβλημένους εργαστηριακούς και κλινικούς ιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ, αυτούς δηλαδή που ήθελε πριν λίγο καιρό να στείλει στα πειθαρχικά και τους καλούσε να μην κάνουν σύμβαση! ( http://iurl.no/62d04 )
 
Ακόμη χειρότερα ο ίδιος λέει ότι δεν είναι συμβεβλημένος αλλά παρ’ όλα θέλει να εκπροσωπήσει τους συμβεβλημένους, την ίδια στιγμή υποτίθεται ότι εκπροσωπεί θεσμικά το σύνολο των ιατρών της Αθήνας !!!
 
Κατόπιν αυτών καλούμε τους ιατρούς να αγνοήσουν την εν λόγω ένωση – σφραγίδα, να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τις μεθοδεύσεις που μόνο σκοπό έχουν την πολυδιάσπαση και την φαλκίδευση του αγώνα των συμβεβλημένων κλινικών – κλινικοεργαστηριακών και εργαστηριακών ιατρών.
Από το γραφείο τύπου της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ)

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου