Αναβλήθηκε η… εξ’ αναβολής συνέντευξη τύπου

6a1b647b794ce3508224e3e69083d26d_LVIRUS.COM.GR

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Αυτή είναι η λαϊκή ρήση την οποία έχουν οι ιατρικοί συντάκτες στο μυαλό τους το τελευταίο διάστημα και όπου βλέπετε «Γιάννη» βάλτε Παναγιώτη….

Την περασμένη Δευτέρα, στην πρώτη επίσημη (αλλά σχετικά περιορισμένης θεματολογίας) συνέντευξη τύπου την οποία επί της ουσίας συγκάλεσε ο κ. Ξανθός, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποσχέθηκε (για ακόμη μια φορά) πως θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Μάλιστα, στο τέλος της σύντομης τοποθετησης του, πριν αναχωρήσει για τη Χαλκίδα, δεσμεύθηκε ότι η συνέντευξη τύπου θα παραχωρηθεί την Πέμπτη (σήμερα) και θα έχει ως βασικό αντικείμενο το «καυτό» θέμα του Φαρμάκου. Θα ακολουθούσε, μάλιστα, τις συναντήσεις του Υπουργού με τη Φαρμακοβιομηχανία…

Τότε το Virus είχε κρατήσει επιφυλάξεις, που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν… Επίσημη πρόσκληση δεν λάβαμε ποτέ και -ναι, καλά καταλάβατε- συνέντευξη τύπου δεν έγινε… Πηγές από την Αριστοτέλους αναφέρουν πως η συνέντευξη θα γίνει την επόμενη εβδομάδα… Αλλά λέμε να μην κρατήσουμε μεγάλο καλάθι….

Και θα μου πείτε, «τι γκρινιάζετε; Όχι ένας αλλά 4 υπουργοί παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στη Δευτέρα». Το ζήτημα είναι πως, παρά τις καλύτερες των προθέσεων και διαθέσεων που είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, υπάρχουν ζητήματα για τα οποία αρμόδιος να δώσει απαντήσεις είναι ο κ. Κουρουμπλής, όπως είναι το θέμα του φαρμάκου και τα σχέδια του για τα ΦΥΚ.

Οπότε, έως τότε, περιμένουμε και παραμένουμε αισιόδοξοι, αν και επιφυλακτικοί…

Υ.Γ. Για το ρεπορτάζ, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η σημερινή συνάντηση με τους εκπροσώπους της Φαρμακοβιομηχανίας μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου