Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών: Πρόεδρος και Γραμματέας του ΙΣΑ συνεχίζουν να δημοσιοποιούν δικές τους θέσεις χωρίς έγκριση ΔΣ.

_

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/12/2014

Τη σημερινή ανακοίνωση του ΙΣΑ περί ΚΕΠ υγείας της αυτοδιοίκησης την «υπέγραψε» το γραφείο τύπου.Αυτό βέβαια δεν υποβαθμίζει το ρόλο του προέδρου και του γενικού γραμματέα, που σε αγαστή συνεργασία συνεχίζουν να δημοσιοποιούν θέσεις και απόψεις δικές τους, χωρίς την προηγούμενη έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η επικοινωνιακή πολιτική του κ.Πατούλη που έχει μπερδέψει την αυτοδιοίκηση με την διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου, υπόσχεται ότι η πορεία του ΙΣΑ δεν έχει γιατρειά.
Οι παρατάξεις πρέπει άμεσα να λάβουν θέση. Ιδιαίτερα τώρα που η κυβέρνηση καταρρέει και γίνεται πιο επικίνδυνη όσον αφορά το σύστημα υγείας και το μέλλον των γιατρών. Η προσωρινή και άκρως σιωπηρή πλειοψηφία στο ΔΣ σύντομα θα καταρρεύσει και αυτή, όταν αντιληφθεί την ευθύνη της απέναντι στους γιατρούς και την κοινωνία, και κυρίως ότι ο ΙΣΑ ως ΝΠΔΔ πρέπει να χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και να λειτουργεί με τρόπο θεσμικό και νόμιμο.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου