Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών: Ο ΙΣΑ ΔΕΝ είναι τσιφλίκι κανενός κ. Πατούλη !

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ

10628436_1468142860120524_1607785417709263173_nΜε αφορμή την ανακοίνωση του απερχόμενου προέδρου και του απερχόμενου γενικού γραμματέα του ΙΣΑ 23/10/14 «οι γιατροί του ΠΕΔΥ να είναι πλήρους αλλά όχι αποκλειστικής απασχόλησης»
http://www.isathens.gr/…/4538-isa-stirizei-dikaio-agwna-iat…
έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

 

Σε πληθώρα ανακοινώσεων του ΙΣΑ δεν έχει αναφερθεί η ανωτέρω θέση , αλλά αντίθετα έχει διατυπωθεί η θέση για «ομογενοποίηση» των γιατρών του ΕΣΥ και η θέση «Η Διοίκηση όφειλε να χορηγήσει μεταβατική περίοδο προσαρμογής στους ιατρούς για να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ή όχι,,»
http://www.isathens.gr/…/4161-katalitiki-parousia-proedrou-…

http://www.isathens.gr/…/4182-alli-mia-maxi-kerdithike-ypot…

http://www.isathens.gr/…/4198-ekdikasi-ypothesewn-iatrwn-pe…

http://www.isathens.gr/…/4219-ekdikastikan-me-epityxia-ki-a…

http://www.isathens.gr/…/4290-diatirisi-prosorinis-diatagai…

Επίσης στην προεκλογική αντιπαράθεση στο iatropedia ο κ Πατούλης από το 51 έως το 55min , αναπτύσσει την άποψη πως κανείς πια δεν μπορεί να τα θέλει όλα δικά του και οι νοσοκομειακοί πρώην γιατροί ΙΚΑ πρέπει να είναι αποκλειστικής απασχόλησης με ομογενοποιημένες συνθήκες και αμοιβές με τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους γιατρούς του πρώην ΙΚΑ νοσοκομειακούς και μη. Η ανοχή στα ψέματα και στους φτηνούς εντυπωσιασμούς, έχει λήξει προ πολλού και όφειλε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΙΣΑ κ.Πατούλης να το γνωρίζει καλά. Όπως οφείλει να γνωρίζει ότι ο ΙΣΑ δεν είναι τσιφλίκι κανενός για να δημοσιοποιεί κείμενα χωρίς την προηγούμενη έγκριση του ΔΣ.
Το Αγωνιστικό Μέτωπο δεν θα επιτρέψει σε κανένα να σφετεριστεί τους αγώνες των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, ειδικά σε αυτούς που στηρίζουν τις επιλογές αυτής της κυβέρνησης. Πολύ περισσότερο σε αυτούς που οι μαζικές Συνελεύσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ τους απέβαλαν ως ανεπιθύμητους, γιατί στις κρίσιμες μέρες των κινητοποιήσεων ήταν σε αγαστή συνεργασία με τον υπουργό υγείας.

ΑΘΗΝΑ 24/10/14

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου