Έρχεται το 2ο κύμα κινητικότητας-εξπρές σε νοσοκομεία Αττικής και Περιφέρειας!

Άρον άρον θα βγουν πια οι λίστες με τα ονόματα των εργαζομένων που θα πρέπει αναγκαστικά να μετακινηθούν σε άλλο χώρο εργασίας ελέω τρόικας.
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου – IATROPEDIA
Ήδη τα στελέχη του υπουργείου Υγείας ετοιμάζουν λίστες με θέσεις και ειδικότητες που πρέπει να καλυφθούν και αντίστοιχα σε συνεννόηση με τους περιφερειάρχες υγείας συμπληρώνουν και τα ονόματα. 
Άλλωστε ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει δημοσίως ότι τα πάντα θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, το οποίο βέβαια δεν είναι και μακριά. 
Όμως οι χρόνοι είναι ακόμη πιο πιεστικοί εξαιτίας και των απαιτήσεων της τρόικας που ζητά εδώ και τώρα την κεφαλή επί πίνακι δημοσίων υπαλλήλων. 
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Standards Money Conference 2013 ο Διοικητής της Α’ ΥΠΕ Βασίλης Κοντοζαμάνης στο δεύτερο Κύμα Κινητικότητας ενεργό ρόλο θα έχουν τα Νοσοκομεία της Αττικής εκτός βέβαια από αυτά της περιφέρειας.
Να σημειωθεί ότι στα νοσοκομεία της Αττικής έχει ολοκληρωθεί ήδη η κινητικότητα σε 8 μεγάλα νοσοκομεία ενώ αναμένεται να μπούνε στο στόχαστρο και τα υπόλοιπα του Λεκανοπεδίου. Από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιφέρειας πάντως ο αριθμός των εργαζομένων που θα μπούνε στον πάγο δεν αναμένεται να είναι πάνω από 900, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου