Έρχεται το ρευστό από τον ΕΟΠΥΥ πριν το Πάσχα! Πότε πληρώνει

ImageHandlerΤης Δήμητρας Ευθυμιάδου

Χρήματα στην …τσέπη τους θα δούνε πριν από την ανάσταση γιατροί, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα αλλά και άλλοι ιδιώτες πάροχοι του ΕΟΠΥΥ.

Ο Οργανισμός ξεκινά να καταβάλει στους λογαριασμούς των δικαιούχων ιδιωτών, τις οφειλές του για τον μήνα Ιανουάριο, όπως είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ).
Ήδη πολλά σωματεία και πάροχοι έχουν ενημερωθεί για την ημέρα που θα κατατεθούν τα χρήματα.

Ενδεικτικό είναι ότι τα διαγνωστικά κέντρα θα λάβουν τα χρήματά τους για τον Ιανουάριο το αργότερο την Μ. Τρίτη 07/04/2015 όπως ενημέρωσε η Οικονομική Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ).

Αντίστοιχες πληρωμές θα δούνε και οι υπόλοιποι κλάδοι όπως οι γιατροί, οι φυσικοθεραπευτές αλλά και οι ιδιωτικές κλινικές.

Ο ΕΟΠΥΥ εξασφάλισε τελικώς στο …παρά πέντε από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης τα κονδύλια που χρειάζονταν για την αποπληρωμή των οφειλών του, καθώς υπήρχε ο φόβος τα χρήματα να παρακρατηθούν για την κάλυψη αναγκών όπως την καταβολή των συντάξεων.

Τελικώς τα απαιτούμενα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς του ΕΟΠΥΥ τμηματικά, όπως διαβεβαιώνουν πηγές στο HealthReport.gr.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου