Ένα …καβουράκι για τον ΕΟΠΥΥ! Τι ψωνίζει με 17.000 ευρώ ο Οργανισμός

ΙΑΤROPEDIA. Εξαιρετικά μελετηροί και πολυγραφότατοι φαίνεται ότι είναι οι …διαμένοντες στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ στη Λεωφόρο Κηφισίας. Τι θα αγοράσουν με 17.000 ευρώ

Καβουράκια, καρφίτσες σκέτες, καρφίτσες χρωματιστές, «απουσιολόγια», χάρακες, στυλό, κόλλες, γόμες… Όχι δεν πρόκειται για σχολική τσάντα αλλά για τα είδη που «παζαρεύει» να αγοράσει ο μεγαλύτερος φορέας υγείας της χώρας ο ΕΟΠΥΥ έναντι 17.220 ευρώ.
Τα είδη γραφικής ύλης προορίζονται για τις ανάγκες της κεντρικής υπηρεσίας της λεωφόρου Κηφισίας και για τη …γραφειοκρατική διαδικασία των υπηρεσιών. 

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ μάλιστα για να γεμίσει τα συρτάρια της προκηρύσσει και πρόχειρο διαγωνισμό για να αναδειχθεί ο ανάδοχος με τη χαμηλότερη τιμή. 
Μεταξύ των πολύτιμων αντικειμένων που θα βρεθούν στα γραφεία του οργανισμού είναι: ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙ, ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ, ΓΟΜΕΣ, ΜAΡΚΑΔΟΡΟΙ, ΞΥΣΤΡΕΣ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ, κ.λ.π.


Αποσυρραπτικό καβουράκι

Μάλιστα στο έγγραφο της προκήρυξης διευκρινίζεται: «Τα προμηθευόμενα είδη γραφικής ύλης θα είναι καινούργια, αμεταχείριστα και σε άριστη ποιοτική και λειτουργική κατάσταση και σύμφωνα με την κατατεθείσα προσφορά της και τα δείγματα».

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου