Άδωνις: «Τέρμα ο ΕΟΠΥΥ για όσους κάνουν επίσχεση»! Οι προειδοποιήσεις και οι λύσεις

Με μπλόκο από τον ΕΟΠΥΥ αυτή τη φορά στους παρόχους που θα κάνουν επίσχεση απειλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης τους εργαστηριακούς γιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα που θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.
 
Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση επεσήμανε ότι θα καταγράψει τους παρόχους που θα κάνουν επίσχεση ώστε αυτοί στο μέλλον να μην μπορούν να κάνουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ. 
 
iatropedia
 
Στο πλαίσιο αυτό όπως προειδοποίησε θα καταγράψει όλους τους παρόχους που θα εργασθούν και όσους θα κάνουν επίσχεση ώστε να μην μπορούν να κάνουν σύμβαση. 
 
Όσοι κάνουν επίσχεση «δε θα είναι συμβεβλημένα ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά. Το κλίμα άλλωστε είναι ήδη βαρύ μεταξύ των δύο πλευρών καθώς τα εργαστήρια καλούνται να επιστρέψουν μεγάλα ποσά από εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν και δεν υπάρχουν χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ για να αποζημιωθούν. 
 
Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες των νέων συμβάσεων οι οποίες βέβαια στηρίζονται σε περιορισμένη πια χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ για διαγνωστικές εξετάσεις. Το κονδύλι δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 300 εκατ ευρώ.

 

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου